Wednesday, February 11, 2015

PRIMA CONFERINȚA DE MEDICINĂ A SOMNULUI CU PARTICIPAREA INTERNAȚIONALĂ: DEBUTUL SOMNOLOGIEI ÎN MOLDOVA CHIȘINĂU, 19-21 FEBRUARIE 2015

Dragii colegi, avem o deosebită placere de a vă invita să participați la Prima Conferință de Medicină a Somnului cu participare internațională: Debutul Somnologiei în Moldova, Chișinau, 19-21 februarie 2015.
Evenimentul  este  organizat  de  Societatea  Română  de  Pneumologie,  Secțiunea  de Somnologie  și  Ventilație  Non-Invazivă,  în  colaborare  cu  USMF „Nicolae Testemiţanu”, Disciplina Pneumologie şi alergologie, Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, Asociaţia de Respirologie „VIAREMO” .
Programul stiintific al conferinței cuprinde sesiuni științifice, prezentări orale, demonstrații practice și cazuri clinice legate de tulburările respiratorii în timpul somnului, metode diagnostice, consecințele acestora asupra organismului, precum si posibilitățile terapeutice.
         La eveniment sunt invitați să participe medici din următoarele specialități:  pneumologie, cardiologie, ORL, neurologie, medicină internă, endocrinologie, pediatrie, medicina de familie,  rezidenți, studenți. Abordarea  multidisciplinară, care reunește medici de diverse specialităti, este deosebit de importantă, scopul final fiind de a realiza tot ce este necesar pentru a crește calitatea vieții pacienților cu tulburări respiratorii in timpul somnului.
         
https://www.facebook.com/events/1408632409437406/?ref_newsfeed_story_type=regular

La această Conferință vom beneficia de prezența - Prof.Dr. Florin Mihălțan președintele Societății Romane de Pneumologie, as.univ.Dr.Oana Deleanu președintele Secțiunea de somnologie si ventilație non-invazivă a Societății Romane de Pneumologie și mulți alți specialiști  de renume din România, care ne vor impărtăsi din experiența profesională.
Vă invităm să participați alături de noi la acest eveniment pentru a iniția o colaborare viitoare care să fie benefică pentru pacienți.
Tot în aceasta perioadă va fi organizat un Workshop, cu aplicatii practice, iar locurile sînt limitate și necesită o inscriere prealabilă la d-nul conferențiar universitar Corlăteanu Alexandru.
Fiecare participant va primi cîte un Certificat de Participare cu credite EMC. Conferința stiințifico-practică este acreditată cu 20 credite de EMC. Workshop-ul este acreditat cu 08 credite de EMC.

No comments:

Post a Comment